BEHANDELINGEN

Als HOLISTISCH COACH &THERAPEUT kijk ik altijd naar het geheel, alle elementen, de fysieke klachten, wat er in jouw tuin groeit, wat jou raakt en waar je blij van wordt. We gaan daarom allereerst in gesprek. Ik luister naar jouw verhaal en we kijken naar jouw hulpvraag en overleggen samen wat de mogelijke stappen kunnen zijn. Dit is de basis van onze sessie(s).

 

Fysieke en emotioneel / mentale klachten leg ik naast elkaar om zo een helder beeld te krijgen van wat er in de basis ontworteld is. We gaan kijken naar wie jij in essentie bent, je authentieke 'IK'. We vragen de natuur en de kruiden om je te ondersteunen in je proces. 

 

Als KRUIDENVROUW zet ik HEILZAME KRUIDEN in als die zich aandienen. Dit doe ik door ze mee te nemen in een geleide meditatie of door je kruiden voor te schrijven om in te nemen (thee of tinctuur). 

 

De GELEIDE MEDITATIES die ik met je doe en waarin ik intuïtief met je meereis, brengen je in contact met jouw lichaam en je ziel. Je gaat zelf voelen en ervaren wat geheeld mag worden.   

 

Door het geven van ENERGETISCHE HEALINGEN ontstaat rust en/of heling. Deze zijn soms onderdeel van de meditatie, andere keren mag je in stilte de healing ontvangen.

 

Mijn HELDERVOELENDE EN ZIENDE VERMOGENS maken dat ik tussen de regels door kan lezen en snel verbanden kan zien. De sessies kunnen diepe lagen raken en heling brengen op thema's uit je vroege jeugd of andere levens. 

 

Een sessie vindt bij mij in de praktijk plaats of op afstand via Skype. Ook de healingen geef ik op afstand. Dit heeft een zelfde werking als wanneer de cliënt fysiek bij mij aanwezig is. Bij een healing hebben we voor en na de behandeling contact met elkaar.

Helende kruiden

In mijn praktijk luister ik naar de kruiden en hierin werk ik veelal intuïtief. Daarnaast zet ik mijn kennis en ervaring in als coach / therapeut en kruidengeneeskundige in. Soms raad ik aan om bepaalde kruiden (tijdelijk) in te nemen in de vorm van een tinctuur of als thee. 

 

De natuur en de kruiden leven ons als het ware voor en wijzen de weg. Onkruid staat daar waar ze gezien wil worden. Ze staan ons echter vaak vooral 'in de weg'. Dan willen we het liefst alles opruimen. Maar wat als je ernaar zou kijken, zou luisteren naar wat ze je te zeggen hebben? Dat zou weleens tot inzicht kunnen leiden.

We koppelen jouw wil om te genezen en jouw zelfgenezend vermogen, aan de kracht van de natuur en mijn kennis en ervaring, om tot inzicht en heling te komen.

Kruiden wijzen mij, en iedereen die het maar wil horen, de weg naar jezelf. Kruiden kunnen fysieke klachten helen, maar kruiden doen veel meer. Ze openen ook altijd de poort naar je ziel.

 

Inzicht in je klachten is altijd de basis van mijn werk. Heling kan alleen volgen als dat inzicht verkregen wordt.