WAT KAN IK VOOR JOU DOEN?

LIFE COACH

bij levensvragen, verdriet, twijfel en zorgen
Naast mijn kennis als holistisch coach en therapeut werk ik ook vanuit mijn intuïtief kunnen zien, voelen en horen. Hierdoor kan ik de juiste vragen stellen en je naar je eigen antwoorden leiden. Lucht je hart bij mij. Ik kan zonder oordeel luisteren naar wat jou bezig houdt.  

 

GELEIDE MEDITATIES

een innerlijke reis voor inzicht, heling en bewustwording

Tijdens een geleide meditatie neem ik je mee naar binnen. Jóuw binnen. Je onderbewustzijn heeft veel te vertellen.

Door ermee in contact te komen kun je delen van jezelf helen.

KRUIDENGENEESKUNDE

voor fysieke en emotionele ondersteuning

Kruiden herinneren je lichaam aan haar zelfgenezend vermogen. 
Ze openen de deur naar jouw genezing. En juist de combinatie van kruidengeneeskunde én emotionele begeleiding d.m.v. therapie maakt dat je krachtige stappen kunt zetten in je leven. 

 

HEALING

voor fysieke en emotionele rust

Even hoef je niks. Laat je lichaam en mijn handen het werk doen. Je sluit je ogen en komt tot rust. Dat haalt de druk even van de ketel. Een goed startpunt voor verdere heling. ZO DOE IK DAT

Als HOLISTISCH COACH &THERAPEUT kijk ik altijd naar het geheel, alle elementen, de fysieke klachten, wat er in jouw tuin groeit, je relaties, wat jou raakt en waar je blij van wordt. We gaan daarom allereerst in gesprek. Ik luister naar jouw verhaal en we kijken naar jouw hulpvraag en overleggen samen wat de mogelijke stappen kunnen zijn. Dit is de basis van onze sessies.

 

Fysieke en emotioneel / mentale klachten leg ik naast elkaar om zo een helder beeld te krijgen van wat er in de basis ontworteld is. We gaan kijken naar wie jij in essentie bent, je authentieke 'IK'. Hoe stevig sta je in jouw basis en wat heb je op dit moment nodig?

 

De sessies kunnen bestaan uit coaching gesprekken, oefeningen, healingen en geleide meditaties. Alles heeft als doel om je contact te laten maken met jouw thema's, je (onderdrukte of verborgen) gevoelens, belemmerende patronen en vooral met de liefde en het licht in jou. 

 

Bij de GELEIDE MEDITATIES reis ik intuïtief met je mee. Je komt hierdoor effectief in contact met jouw lichaam en je ziel. Je gaat zelf voelen en ervaren wat geheeld mag worden. 

 

Door het geven van ENERGETISCHE HEALINGEN ontstaat inzicht, rust en heling. Deze zijn soms onderdeel van de meditatie, andere keren mag je in stilte de healing ontvangen.

 

Mijn HELDERVOELENDE EN ZIENDE VERMOGENS maken dat ik tussen de regels door kan lezen en verbanden zie waar je zelf nog niet bij kon komen. De sessies kunnen diepe lagen raken en heling brengen op thema's uit je vroege jeugd of andere levens.

Als KRUIDENVROUW zet ik HEILZAME KRUIDEN in als die zich aandienen. Kruiden kunnen fysieke klachten helen, maar kruiden doen eigenlijk veel meer. Ze openen namelijk ook altijd de poort naar je kern, je basis, en naar de liefde die in jou leeft. Ze geven inzicht in het pad dat je bewandelt.

 

Onkruid staat daar waar ze gezien wil worden. Maar in plaats van dat we zien dat ze 'op ons pad' staan, staan ze ons vaak vooral 'in de weg'.

 

Wat als je ernaar zou kijken, zou luisteren naar wat ze je te zeggen hebben? Dat leidt eigenlijk altijd tot inzicht. Ook mensen en gebeurtenissen spiegelen dat wat in jou gezien wil worden. Het hele leven spiegelt jou wat er vanbinnen speelt. Wat geheeld wil worden. Vanuit dit holistisch perspectief leef ik zelf en zo werk ik als vanzelfsprekend ook met mijn cliënten.

 

 

Inzicht in je klachten is altijd de basis van mijn werk. Heling kan alleen volgen als dat inzicht verkregen wordt.

WE KOPPELEN JOUW WIL OM TE GENEZEN EN JOUW ZELFGENEZEND VERMOGEN, AAN DE KRACHT VAN DE NATUUR EN MIJN KENNIS EN ERVARING, OM TOT INZICHT EN HELING TE KOMEN.ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

KIM

"Je hebt een vriendelijke, lieve en rustige uitstraling en stem en dat voelt goed. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak en kon ik mij tijdens de healing goed ontspannen. Ik heb sindsdien meer rust in mijn hoofd en lichaam. Bedankt! Als het straks weer mag (i.v.m. het Corona-virus), kom ik zeker nog een keer terug!"

 

J.D.B

“Ik voelde me meteen (weer) op mijn gemak bij jou. Ik vermoed dat ik dat ook gehad zou hebben als ik je nog niet kende. Je straalde voor mij rust en openheid uit, het is goed en er wordt geen oordeel geveld. De praktijk is huiselijk, warm, een healing past wat mij betreft ook minder in een zakelijkere omgeving. De sessie was fijn, een vreemde gewaarwording wat ik in mijn lijf voelde, met een heel fijn ontspannen resultaat. Ik ben heel ontspannen en rustig weer naar huis gegaan.”

 

MONIQUE

"Ik heb Cindy via Facebook leren kennen. Via haar pagina; Kruidenkind. Ik werd warm ontvangen, we hebben even gepraat over de situatie en ik mocht daarna op de tafel gaan liggen om de healing te ontvangen. Het ontvangen van deze healing was bijzonder. Bijzonder om te ervaren hoe je lichaam reageert en daarna aanvoelt. Ik heb het als ontspannend ervaren en 't was een cadeau-tje om te krijgen. Bijzonder om daarna samen te praten over wat Cindy heeft gevoeld en mijn ervaring daarbij was."

LONNEKE

“Onlangs heb ik een GAIA Healing op afstand van Cindy mogen ontvangen. Ik was positief verrast over de effecten hiervan, zowel tijdens de healing als in de dagen daarna. Zo slaap ik bijvoorbeeld stukken beter sindsdien. Voor mij was het een heel bijzondere ervaring en zeker een aanrader voor anderen." 

(Lonneke zit ten tijde van de healing in het laatste trimester van haar zwangerschap)

 

BEA

 

“Voor stress en slecht slapen ben ik door Cindy op afstand behandeld. Al een paar jaar slaap ik vaak slecht en/of weinig. De nacht na de behandeling en ook de 3e nacht daarna, heb ik 7 uur achter elkaar geslapen. Voor mij is dat uitzonderlijk, dat was 7-8 maanden geleden. Ook voelt het alsof de stress een beetje meer uit mijn systeem en denken weg is… Er is iets positief veranderd! Dankjewel Cindy!”

 

SANDRA

 

"Ik heb onlangs een GAIA healing gehad bij Cindy. Na het ontvangst in haar warme ruimte, nam Cindy de tijd om kennis te maken en te inventariseren wat mijn klachten waren. De healing zelf was erg prettig en ontspannend, ik voelde de opgeslagen stress uit mijn lichaam stromen. Ook heb ik mooie inzichten gekregen tijdens de sessie. Na afloop nam ze de tijd om rustig bij te komen en te vragen hoe ik de healing had ontvangen. Kortom: een aanrader om jezelf cadeau te doen."