Pfff...het lijkt gewoon, maar dat is het zeker niet voor iedereen. Doordat ik zelf zo ongeveer alle lagen in mezelf ben tegen gekomen in de jaren van wensen en wachten, kan ik nu met liefde en geduld vrouwen begeleiden in hun proces.

 

Zwanger mogen zijn is een geschenk, een wonder. Dat heb ik zelf echt zo mogen voelen. Het ging namelijk alles behalve vanzelf. Mijn kinderwens is zeker één van de redenen geweest van mijn burn-out. Het heeft heel veel in mij losgemaakt, want het duurde vele jaren voordat we eindelijk zwanger mochten zijn. Voordat ik zwanger werd, was ik al met mijn weg naar binnen begonnen. Vervolgens werd ik door de zwangerschap op een heel natuurlijke manier naar binnen begeleid. Daar moest ik zijn, voor het kindje dat in mij groeide. En na de geboorte mocht ik samen met haar langzaam weer in het leven stappen. Het was een helende reis. En het is heerlijk om haar moeder te mogen zijn!
Het allergrootste geschenk...

 

Door mijn eigen weg naar moederschap weet ik hoe het is om te moeten wachten, maand in maand uit...een miskraam, onbegrip vanuit de omgeving, de meest bizarre opmerkingen, pijn, verdriet, eenzaamheid. En ook al ben je misschien niet alleen omdat je een partner hebt, ieder mens heeft zijn eigen verdriet te verwerken.

 

We kijken samen naar je verdriet en naar de dieperliggende boodschap. Want die is er altijd! We gaan in gesprek met je lichaam en we kijken naar de eventuele mogelijkheden om de vruchtbaarheid te stimuleren. Maar boven alles kan ik er voor je zijn zonder oordeel, in een veilige omgeving waar alles er even mag zijn. 

Schrijven is een passie van mij. Net als kruiden, de natuur, de cyclus van de dag, het jaar, een leven en vormgeven. Lees hier mijn blogs over mijn wandelingen in de natuur, mijn gesprekken met de natuur en met de kruiden. 

> naar blog

Contact

Als je vragen hebt stuur me dan gerust een e-mail of bel me op 06-42846091.

 

 

Social Media

Volg Kruidenkind ook op Instagram

Chat via Messenger

of deel mijn verhaal via: