Waar kies je voor?

Je kunt bij Kruidenkind kiezen voor een losse sessie, een kort traject of een bewust traject. Het is aan jou. Waar kies je voor? Hoever wil je gaan? Als je bijvoorbeeld een persoonlijk afgestemde geleide meditatie (een Helende Kruidenreis van Kruidenkind) of een Reconnective Healing wilt ontvangen, dan kun je hiervoor een losse sessie boeken. Maar wil je wat meer inzicht in je situatie/klacht dan kun je ook kiezen voor het kort traject van 3 sessies.

 

Bewustwording
Als je kiest voor het bewust traject dan ga je er helemaal voor. We beginnen met een intake zodat je je verhaal kunt doen en waarin je voor jezelf bepaald wat je uit de sessies wilt halen en waar je aan wilt werken. Ik leer jou in die eerste ontmoeting al wat kennen en krijg daarmee een beeld van de thema’s en gebieden waar we mee aan de slag kunnen. Ik overleg graag met je zodat we allebei weten waarlangs deze reis gaat.

 

En daar gaan we dan…

Als holistisch therapeut kijk ik naar het geheel, alle elementen, de fysieke klachten, wat er in jouw tuin aan kruiden groeit, wat jou raakt en waar je blij van wordt. Fysieke en emotioneel / mentale klachten leg ik naast elkaar om zo een helder beeld te krijgen van wat er in de basis ontworteld is. We gaan kijken naar wie jij in essentie bent, je authentieke 'IK', en nemen dat als startpunt. We vragen de natuur en de kruiden om je te ondersteunen in je proces. 

 

Inzicht in je klachten is altijd de basis van mijn werk. Heling kan alleen volgen als dat inzicht verkregen wordt. We werken samen in sessies van een uur tot anderhalf uur. Een sessie kan bestaan uit een gesprek, een geleide meditatie, een energetische healing of een oefening die kan leiden tot een dieper inzicht (en dus heling). 

Helende kruiden

In mijn praktijk luister ik naar de kruiden en hierin werk ik veelal intuïtief. Daarnaast zet ik mijn kennis en ervaring in als coach / therapeut en kruidengeneeskundige in. Soms raad ik aan om bepaalde kruiden (tijdelijk) in te nemen in de vorm van een tinctuur of als thee. 

 

De natuur en de kruiden leven ons als het ware voor en wijzen de weg. Onkruid staat daar waar ze gezien wil worden. Ze staan ons echter vaak vooral 'in de weg'. Dan willen we het liefst alles opruimen. Maar wat als je ernaar zou kijken, zou luisteren naar wat ze je te zeggen hebben? Dat zou weleens tot inzicht kunnen leiden.

Kruiden wijzen mij, en iedereen die het maar wil horen, de weg naar jezelf. Kruiden kunnen fysieke klachten helen, maar kruiden doen veel meer. Ze openen ook altijd de poort naar je ziel.

We koppelen jouw wil om te genezen en jouw zelfgenezend vermogen, aan de kracht van de natuur en mijn kennis en ervaring, om tot inzicht en heling te komen.Opties en tarieven

Een losse sessie kan bestaan uit:

• een gesprek voor meer helderheid,
  troost of inzicht

• een geleide meditatie 
  (Helende Kruidenreis)

• persoonlijk kruidenadvies
• Reconnective Healing®

 

Ik hoor graag vooraf waar je voor kiest zodat ik de behandelruimte kan voorbereiden.

 

Een losse sessie kost €70,- en duurt 60-90 minuten. 

We beginnen met een korte intake en we overleggen samen hoe we deze drie sessies het beste kunnen invullen. Doel van deze drie sessies tezamen is inzicht en heling. Met deze drie sessies kun je vaak al diepe rust en heling ervaren.


De behandeling kan bestaan uit:

• een gesprek voor meer inzicht en heling
• geleide meditatie (Helende Kruidenreis)

• persoonlijk kruidenadvies (indien nodig).

• Reconnective Healing®

 

We sluiten af met een korte evaluatie waarbij ik je nog advies zal meegeven.

Mocht je na de eerste sessie niet verder willen dan is dat uiteraard mogelijk. 

 

Een kort traject bestaat uit 3 sessies van elk 60 tot 90 minuten. Per sessie kost het €65,- en daarmee komen de drie sessie samen op €195,-.

We beginnen met een meer uitgebreide intake. Als je kiest voor het ‘bewust traject’ dan ga je voor jouw bewustwording, voor jouw heling op fysiek en/of emotioneel / mentaal vlak. We kijken naar de rode draad in je leven en de dieperliggende thema's. Het doel is inzicht en heling van lichaam en geest. Er is diepe heling mogelijk, waarvoor jouw inzet en eigen verantwoordelijkheid nodig is. Vooraf bespreken we de mogelijkheden en verwachtingen.

 

Behandelvormen kunnen zijn: 

• een gesprek voor meer inzicht en heling

• geleide meditatie (Helende Kruidenreis)

• kruidenadvies 

• regressie sessie

• innerlijk kind sessie

• Reconnective Healing®

 

Je komt voor 4 tot 10 sessies van 60 tot 90 minuten. Per sessie kost het €60,-.ALGEMEEN 

Soms is het zinvol om wat meer tijd in te plannen voor een sessie. Dit overleg ik dat altijd van tevoren met je. 

Kosten hiervoor zijn € 20,00 voor ieder extra half uur (na de eerste 1,5 uur).

 

Kosten voor kruiden (thee of tinctuur) die ik mogelijk adviseer, zijn niet inbegrepen. De kosten hiervoor bespreek ik altijd voordat ik iets klaarmaak. 

 

Prijzen zijn inclusief BTW. Bij annulering korter dan 24 van tevoren wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

 

---


Skype sessie

Ook dit is een mogelijkheid voor als je wat verder weg woont of niet in de mogelijkheid bent om bij mij in de praktijk te komen. We spreken elkaar dan via Skype om zo tot eenzelfde resultaat te komen als wanneer je fysiek bij mij in de praktijk aanwezig zou zijn.

Het tarief voor een Skype sessie is €70,- voor een losse sessie. 

 

Eventuele kosten (en verzendkosten) voor kruiden die ik adviseer zitten niet bij de prijs in. Je bent altijd vrij om de kruiden elders af te nemen.

 

Prijzen zijn inclusief BTW. Bij annulering korter dan 24 van tevoren wordt de helft van het consult in rekening gebracht.


Thema's die ik regelmatig tegenkom:

De natuurlijke balans herstellen

Zo als in de natuur...zo ook bij ons. Ons lichaam, onze ziel zoekt altijd naar balans. Ben je te druk geweest dan word je moe en moet je rusten. Heb je te lang stil gezeten (fysiek of emotioneel) dan word je onrustig en wil je wat gaan doen. 

 

> lees verder

Kinderwens en zwangerschap

Het lijkt zo gewoon, je hebt een kinderwens, je hebt de leeftijd...en dan... niks. Volgende maand misschien? Of tijdens de vakantie? Erna? Eerst die opleiding? Of niet eens aan beginnen, want wat nou als?

 

> lees verder

Burn-out

Als je ergens in je leven jouw authentieke wortels niet stevig in de aarde hebt kunnen vastzetten, dan val je vroeg of laat om. Je raakt opgebrand.

 

> lees verderAfspraak maken / vragen?

Door middel van onderstaand contactformulier kun je een afspraak maken of een vraag stellen. Het is mijn streven om binnen drie werkdagen te reageren. Je kunt ook telefonisch contact opnemen : 06-42846091.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Schrijven is een passie van mij. Net als kruiden, de natuur, de cyclus van de dag, het jaar, een leven en vormgeven. Lees hier mijn blogs over mijn wandelingen in de natuur, mijn gesprekken met de natuur en met de kruiden. 

> naar blog

Contact

Als je vragen hebt stuur me dan gerust een e-mail of bel me op 06-42846091.

 

 

Social Media

Volg Kruidenkind ook op Instagram

Chat via Messenger

of deel mijn verhaal via: