Natuurlijke begeleiding tijdens je zwangerschap

In jouw schoot groeit nu een nieuw mensje. Je bent voorzichtig. Je primaire doel (bewust en onbewust) is het kindje vasthouden. Nu nog daarbinnen in je, straks in je armen. Het is allemaal erg spannend misschien. Kun je het aan? Ga je het goed doen? Doe je het nu al goed? Zwangerschap is zeker niet voor watjes.

 

Je leest alles van wat wel en niet aangeraden wordt. Er zijn wel wat heldere regels die je tenminste kunt volgen zoals rauwe producten en roofvissen. En er zijn ook heel wat kruiden die je maar liever vermijdt tijdens je zwangerschap. Hoewel er veel bekend is, ondervond ik dat het nog best lastig is. Toen ik zelf zwanger was zocht ik naar iemand die me de natuurlijke weg kon wijzen. Wat nou wel en wat nou niet? Wat zijn de alternatieven?

 

Holistisch

Tijdens mijn zwangerschap zocht ik, naast een hele fijne holistische vroedvrouw en kraamhulp (een zegen), diegene die de vervelende bijwerkingen (kwaaltjes) van een zwangerschap op een natuurlijke manier kon ondersteunen. Ik zocht een soort van oervrouw die me fysiek, mentaal en emotioneel kon begeleiden. Iemand die helemaal op coaching en kruiden gericht is en bij wie ik naar behoefte terecht kon. 

 

Het is ongelooflijk fijn om vrouwen dit nu te kunnen bieden: vrouwen op een natuurlijke manier begeleiden tijdens hun zwangerschap. Het voelt als mijn roeping om er voor je te zijn. Met al je angsten, je onzekerheden, je verdriet en je kwalen.

 

Eerst zelf herboren worden

Als je zelf nog met thema's rondloopt die nog niet in jezelf opgelost zijn, dan is de kans groot dat je deze doorgeeft aan je kinderen. Dit gebeurd al generaties lang, en velen vinden dat prima... Maar je kunt er ook nu voor kiezen om ze in jezelf te helen voordat je moeder wordt. Als coach/therapeut ga ik het graag met je aan. Het is een geschenk voor jezelf én voor de generaties na jou.

 

Schrijven is een passie van mij. Net als kruiden, de natuur, de cyclus van de dag, het jaar, een leven en vormgeven. Lees hier mijn blogs over mijn wandelingen in de natuur, mijn gesprekken met de natuur en met de kruiden. 

> naar blog

Contact

Als je vragen hebt stuur me dan gerust een e-mail of bel me op 06-42846091.

 

 

Social Media

Volg Kruidenkind ook op Instagram

Chat via Messenger

of deel mijn verhaal via: