Kinderwens

Het lijkt gewoon, kinderen krijgen, maar dat is het zeker niet voor iedereen. Waar sta jij? Heb je een relatie? Hoe staat je partner erin? Beginnen jullie net of proberen jullie het al een langere tijd? 

 

Het lijkt of er steeds meer stellen zijn bij wie kinderen krijgen niet vanzelf gaat. Of die zelfs kinderloos blijven. Dat kan heel moeilijk zijn voor. Je voelt je misschien eenzaam of radeloos. Je hoeft hier niet alleen mee te worstelen. 

 

In welk proces zit jij?

• Heb je een wens maar geen partner?
• Heb je wel een partner maar heeft hij/zij geen kinderwens?

• Twijfel je of je er klaar voor bent, of het voor jou is weggelegd?
• Zijn jullie net begonnen maar vraag je je af of het wel gaat lukken?
• Zijn jullie al langere tijd aan het proberen zonder resultaat?
• Hebben jullie al hulp van artsen ingeschakeld? Onderzoek gehad?
• Is er een fysieke reden dat het niet wil lukken of niet mogelijk is?
• Gaat je leeftijd een rol spelen?

 

Wat kan ik voor jou doen?

Doordat ik zelf zo ongeveer alle lagen in mezelf ben tegen gekomen in de jaren van wensen en wachten, kan ik nu met liefde, begrip en geduld vrouwen en mannen begeleiden in hun proces.

In de eerste plaats bied ik een veilige en liefdevolle ruimte voor jouw verhaal. We kijken samen naar je verdriet en naar de daarbij horende, dieperliggende boodschap. Want die is er eigenlijk altijd. Je gaat in gesprek met jezelf en met je lichaam, om te ontdekken wat je van jezelf en je omgeving nodig hebt. We kunnen kijken naar de eventuele mogelijkheden om de vruchtbaarheid te stimuleren met kruiden of healing. Het hangt echter af van de reden waarom je niet zwanger kunt worden. En het is ook niet altijd wat je werkelijk nodig hebt om tot heling van je verdriet en gemis te komen. 

 

Het is een proces dat mogelijk kán leiden tot een uiteindelijke zwangerschap. Maar bovenal geef je jezelf hiermee een kans om vrede te vinden in jezelf. 

 

Afronding
Closure...na een lange tijd van wensen en willen en wachten. Je wilt het eigenlijk niet...maar toch wel...afronden, maar hoe? Het vraagt echt moed, maar het geeft daarna hopelijk de innerlijke rust die je al zo lang wenst. Samen kijken we naar de juiste manier voor jou om deze fase van je leven af te ronden. 

Schrijven is een passie van mij. Net als kruiden, de natuur, de cyclus van de dag, het jaar, een leven en vormgeven. Lees hier mijn blogs over mijn wandelingen in de natuur, mijn gesprekken met de natuur en met de kruiden. 

> naar blog

Contact

Als je vragen hebt stuur me dan gerust een e-mail of bel me op 06-42846091.

 

 

Social Media

Volg Kruidenkind ook op Instagram

Chat via Messenger

of deel mijn verhaal via: