Burn-out als startpunt

Vanuit de ruimte die een burn-out voor je creëert, krijg je de kans om een nieuwe fundering te leggen voor de rest van je leven. Een echte nieuwe basis waar je stevig op kunt gaan staan. Van daaruit kun je (weer) heel veel dingen aan in je leven. En kun je (opnieuw) tot bloei komen. Soms kun je na een korte 'break' wel weer verder. Je neemt een tijdje rust en zoekt misschien een andere baan. Je verandert omstandigheden, maar niet jezelf. Het mag in jou, op een veel diepere laag, geheeld worden.

 

In de veilige omgeving die ik je wil bieden ga je kijken naar de grond waarop je mag gaan bouwen. En wat je daarop wilt neerzetten voor jezelf. Wat heb je nodig? Waar word je blij van? Wat is vruchtbare grond? Hoe kom jij tot bloei? Waar voel jij je geborgen...

 

Zelf heb ik het ook mogen meemaken. Ik heb ook de kans gekregen om mijn leven helemaal vanaf een wit doek opnieuw kleur te geven.

De burn-out die me tot stilstand had gebracht gaf me het gevoel dat ik even niets meer was...tenminste, dat dacht ik een tijdje. Eigenlijk had ik me al jaren vooral gehouden aan wat anderen van mij verwachtten...maar mijn ziel riep me en zei: “Stop, het is genoeg zo, ontdek wat de essentie van jouw zaad is.

Welk mens ben jij bedoeld te zijn, wat is jouw reden van bestaan?”

En daar begon ik mijn leven...opnieuw.