MAGIE IN BEELD

Door me te verbinden met de kruiden en de natuur ontstaan deze kleurrijke beelden. De natuur leeft en dat wil ik graag delen! Ik zie de magische, metafysische wereld en probeer deze in beeld te vangen. Dit is hoe ik de natuur zie, ervaar en hoe ik het vanbinnen voel. Ik werk hierbij intuïtief, in afstemming en overeenstemming met de natuur.  De kruiden, planten, dieren en insecten vertellen een individueel en een gezamenlijk verhaal. Het beeld en de boodschap hebben een helende werking voor wie zich ervoor openstelt. 

 

De basisfoto’s die ik in de natuur maak kiezen zelf of ze in een beeld verwerkt willen worden. Simpelweg door mijn aandacht te vragen. En daar luister ik naar. Mijn werelden komen hierin samen: mijn werk als coach/therapeut, healer en kruidengeneeskundige en ook mijn achtergrond als vormgever en mijn liefde voor fotografie en ervaring met beeldbewerking. Op deze manier kan ik de magie tot leven brengen en zichtbaar maken. Dit is voor mij de manier om mijn liefde voor Moeder Aarde en mijn dankbaarheid voor mijn leven hier tot uitdrukking te brengen. Een ode aan het leven.

 


NIEUW BEGIN

Stap in het nieuwe.

Vol vertrouwen en met heel je hart.

Met al je gaven, je oneindige liefde.

In verbinding met je bron en met je omgeving.

Laat jezelf zien aan de wereld.

 

Lees meer >

 

Kaarten bestellen >


INNERLIJK LICHT

Je bent een stralend wezen.

Ook als je het niet ziet.

Weet dat je helemaal oké bent. 

En dat je wordt omringd door de helende kracht van de natuur. 

Met haar volledige kleurenspectrum.

Om je te herinneren aan jouw innerlijk licht.

 

Lees meer >

 

Kaarten binnenkort verkrijgbaar. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.


JOUW PLEK

Liefdevol verbonden met Moeder Aarde. 

Eén met het onzichtbare en oneindige.

Dit is jouw plek.

Waar je jouw liefde weerspiegelt ziet in alles. 

Je zachtheid. En de kracht die je daarmee uitstraalt.

 

Lees meer >

 

Kaarten binnenkort verkrijgbaar. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.


IN DE STILTE

Word je bewust van de stilte in je hart.

De plek van vrede en jouw waarheid.

Vanuit deze stilte komt het nieuwe leven vanzelf weer in beweging.

Moeiteloos. Wanneer het tijd is.

In liefde. 

 

Lees meer >

 

Kaarten binnenkort verkrijgbaar. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.