w o r k s h o p | kruiden voor je hart en ziel

Zoemende zomermaanden komen eraan. Warme dagen, lange avonden. Je hart gaat sneller kloppen tijdens deze zwoele maanden. De zomer staat symbool voor het deel van je leven waarin je de energie hebt om je leven vol in de armen te springen. Zo ook voor de namiddag (als de zon het hoogst staat), het zuiden en voor de jaren als (jong) volwassene, waarin je de vruchten kunt gaan plukken, mogelijk een gezin sticht. Het zijn de jaren van talenten door ontwikkelen, carrière maken en je passie leven. 

 

Maar de zomer is ook ‘bittersweet’. Want wie vol voor het leven gaat komt wel eens van een koude kermis thuis. Je hart is eindeloos krachtig en tegelijk zo kwetsbaar. We hebben aan het eind van de rit allemaal wel iets op ons hart. Je hart heeft gaandeweg ongetwijfeld wat kneuzingen opgelopen. Het leven roept nog steeds…je wilt zoveel, maar iets houd je tegen. Herken je dat gevoel? 

 

Tijdens deze workshop kijken we naar kruiden die het hart kunnen openen en helen. Fysieke klachten die met het hart te maken hebben worden besproken. En je leert een aantal kruiden herkennen en we kijken naar de helende werking ervan. Je kunt ze proeven en voelen en ik leg je uit hoe je ze kunt gebruiken. Aan het eind van de middag heb je contact weten te maken met een aantal bijzondere hartkruiden en heb je mogen zien wat er in jouw hart leeft.

 

En we gaan nog een stap verder. Want ook op een diepere laag helpen deze kruiden je met het openen van je hart. In deel twee van de workshop nemen we de kruiden mee in een geleide meditatie. Samen met een persoonlijke intentie neem je een kijkje in je hart en vul je jezelf van binnenuit met liefde, met warmte, met passie...jij mag kiezen. 

 

 

Voor wie Voor iedereen die meer wil weten over geneeskrachtige kruiden en de holistische werking ervan. Je hoeft geen ervaring te hebben met kruiden en/of meditatie.

Wanneer zaterdag 22 juni 2019

Waar Het Yoga Huis in Doetinchem

Tijd 13:00 – 16:00

Kosten €35,-