LATEN WE EERST KENNISMAKEN

Misschien wil je eerst eens horen en voelen of je bij mij moet zijn. Dan plannen we een belafspraak zodat je mijn stem kunt horen en je vragen kunt stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Goed idee? Vul dan het formulier hieronder in en dan neem ik contact met je op. Ik behandel je vraag en je gegevens uiteraard discreet en met zorg.

 

Als je wilt kun je ook direct een sessie afspreken via onderstaand formulier of door me te bellen: 06-42846091 (graag inspreken met naam en telefoonnummer, dan bel ik je z.s.m. terug). Ook een sessie via Skype behoort tot de mogelijkheden.

 

Je kunt tijdens het telefoon- of Skype gesprek ook je klachten bij me neerleggen zodat ik een tinctuur complex voor je kan samenstellen. Hiervoor hoef je niet altijd fysiek langs te komen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


OPTIES EN TARIEVEN

 

ALGEMEEN

Het standaard tarief voor een sessie van 60 tot 90 minuten is €70,00.

Voor kruidenadvies of een vervolggesprek (via Skype of in de praktijk) volstaat vaak een half uur voor €35,00. 

 

Kosten voor kruiden (thee of tinctuur) die ik mogelijk adviseer, zijn niet inbegrepen. 

De kosten hiervoor bespreek ik altijd voordat ik iets klaarmaak. 

 

Soms is het zinvol om wat meer tijd in te plannen voor een sessie (n.v.t. bij de losse sessie).

Dit overleg ik dat altijd van tevoren met je. 

Kosten hiervoor zijn € 20,00 voor ieder extra half uur (na de eerste 1,5 uur).

 

Prijzen zijn inclusief BTW.

Bij annulering korter dan 24 van tevoren wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

 

--- 

 

KEUS UIT DIVERSE TRAJECTEN

 

LOSSE SESSIE

Een losse sessie kost €70,- en duurt 60-90 minuten.
> lees meer over deze optie

 

KORT TRAJECT

Een kort traject bestaat uit 3 sessies van elk 60 tot 90 minuten.

Per sessie kost het €65,- en daarmee komen de drie sessie samen op €195,-.

> lees meer over deze optie


BEWUST TRAJECT

Je hebt 4 tot 10 sessies van 60 tot 90 minuten.

Per sessie kost het €60,-.

> lees meer over deze optie

 

---


SKYPE SESSIE

Ook dit is een mogelijkheid voor als je wat verder weg woont of niet in de mogelijkheid bent om bij mij in de praktijk te komen. We spreken elkaar dan via Skype om zo tot eenzelfde resultaat te komen als wanneer je fysiek bij mij in de praktijk aanwezig zou zijn. Dit geldt voor alle sessies die ik doe, inclusief de healing. Bij een energetische healing op afstand hebben we voor en na de behandeling contact via de telefoon, WhatsApp of Skype.

 

Het tarief voor een Skype sessie is €70,- voor een sessie van een uur.

 

Eventuele kosten (en verzendkosten) voor kruiden die ik adviseer zitten niet bij de prijs in.
Je bent altijd vrij om de kruiden elders af te nemen.

 

Prijzen zijn inclusief BTW. Bij annulering korter dan 24 van tevoren wordt de helft van het consult in rekening gebracht.

 

NIEUWSBRIEF

Wil je altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuws en tips? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

* indicates required

Kruidenkind

Cindy van Geel - Geurtzen

 

06-42846091

info@kruidenkind.nl

 

KvK : 09146082

BTW: NL001590185B79 

IBAN : NL58TRIO0784924740

OPENINGSTIJDEN
Maandag, dinsdag en donderdag van 09:30 tot 12:30 uur


Nog niet op de kaart (maar ongeveer bij het pijltje):
Paardendorpseweg 2
7021 RB Zelhem

Gelegen tussen Doetinchem en Zutphen.OVER HET GEBRUIK VAN KRUIDEN

Kruiden worden over het algemeen goed verdragen. Het is wel van belang te weten wat je inneemt, wanneer en hoe je het inneemt en hoeveel ervan. Combinaties van kruiden met elkaar of met medicijnen kunnen risico's met zich meebrengen. Voor vragen of twijfels kun je contact opnemen met mij of met je arts of verloskundige. Tijdens een consult kan ik heel gericht kruiden voorschrijven die voor jou goed zijn op dat moment. Bovenstaande informatie beschrijft de algemene werking van dit kruid. Het is altijd beter om niet zelf te gaan dokteren en experimenteren.

 

ZWANGERSCHAP & KRUIDEN
Het culinair gebruik van kruiden tijdens de zwangerschap is indien met mate (niet teveel, te vaak), geen risico. Als thee kun je het ook drinken als het niet medicinaal bedoeld is. Dus drink niet meerdere koppen ervan per dag of elke dag op een vast moment. En het is dan ook altijd aan te raden om meerdere kruiden bij elkaar, dus een kruidenmengsel, te drinken. Kruidentincturen zijn altijd medicinaal bedoeld en deze neem je in als kuur. En alleen bij specifieke klachten en altijd tijdelijk en onder begeleiding. Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap wordt het medicinaal gebruik van kruiden (en andere medicijnen) over het algemeen afgeraden. Er zijn wel wat uitzonderingen, maar voorzichtigheid is geboden en raadpleeg daarom altijd een arts of deskundige. Als je een gevoelig bent voor een miskraam, dan is het zeker aan te raden om eerst advies in te winnen alvorens kruiden of andere medicijnen in te nemen.

 

Kruiden die je in ieder geval NIET mag innemen tijdens de gehele zwangerschap zijn: Alsem, Citroenkruid, Salie, Stinkende Gouwe, Malrove, Rozemarijn, Wijnruit, Engelwortel, IJzerhard, Peterselie(wortel) en Lavas (in extreem hoge dosis). Deze kruiden zorgen voor een te sterke beweging in het onderlichaam.
Verder voorzichtig met: Vrouwenmantel, Duizendblad, Marjolein, Maagdenpalm, Moederkruid, Braam (blad), Eik, Guldenroede, Tormentil.