De quest van onze jongeren (en dus van ons)
19. februari 2021
Door die lockdown zijn er dingen pijnlijk duidelijk geworden. De nare en naakte waarheid van meerdere generaties die het contact met het leven zijn kwijtgeraakt. Het contact met de basis, het leven in en met de natuur waarop onze voorouders konden vertrouwen.
Buiten is het stil.
05. februari 2021
De natuur ademt zacht. Het blad dat in de herfst is gevallen houdt de plantjes warm. En de diertjes die eronder schuilen blijven ook warm en droog. Het buitenleven heeft nu niks nodig. Zeker niet van ons. Het wacht gewoon op het warmer worden van de bodem zodat zaadjes kunnen ontkiemen en het leven weer kan gaan stromen. Maar eerst komt er nog sneeuw de komende week.

2000 tot 2020
19. december 2020
Het zijn tropenjaren geweest. Voor mezelf en voor velen. Vanaf het moment van mijn persoonlijke ontwaken uit de wazige blur waar ik tot dan toe in zat, is mijn leven niet bepaald gladjes verlopen. Dat was rond het millennium. Het was een tijd waarin velen van ons het eerst wakker werden en aan hun bewustzijnsreis begonnen.
De strijd waarvan ik weet dat ik die ga winnen
20. november 2020
Het raakt me diep als ik om me heen kijk. Hoe we met elkaar, met de natuur, met onszelf omgaan. Als ik de paniek in de ogen van mensen zie wil ik roepen, het uitschreeuwen: hier is het licht! Kijk, het is er al! Maar iedereen heeft een eigen pad en kiest zelf. Ik kan roepen maar niet iedereen hoort het. Zo gaat dat. Niet iedereen wil het horen. En dat mag. Maar oh, wat verlang ik naar die nieuwe wereld waarin liefde voor elkaar en voor alles wat leeft de basis wordt van ons leven hier op aarde.

01. oktober 2020
Als vormgeefster werk ik soms voor mensen die zich inzetten voor een mooie wereld. Zo mocht ik deze opdracht voor het stadsmuseum in Doetinchem vormgeven: 75 jaar vrijheid in de kunst. Mijn wereld van vormgeven en kruiden kwamen hierin prachtig samen.
29. juli 2020
De Canadese Fijnstraal is er voor mensen die door (onverwerkte of onderdrukte) emoties hun hoofd de leiding hebben gegeven waardoor het lijf in haar prachtige vorm, in haar verbinding met Moeder Aarde, een wiebelig aanhangsel is geworden.

26. juli 2020
Wat nou als het leven niet tegen je is. Als pech eigenlijk geluk is. Als ziekte een boodschap is van je ziel dat via jouw lichaam met je praat. Als een tegenslag geen tegenslag blijkt maar de sleutel tot een nieuwe deur?
26. juni 2020
Ze is mijn oermoederboom. Ze brengt troost zoals een echte vriendin dat kan. Soms geven we meer dan goed voor ons is. Ook onbewust door de energieën die vrij komen te helpen transformeren. In deze tijd helemaal! We hebben dan wat meer aandacht voor onszelf nodig. En dat gaat nog weleens mis. En dus wil ik haar oogsten...voor mezelf en voor de mensen in mijn praktijk.

22. juni 2020
Dit is geen tijd om anderen voor je te laten denken of om je krachten weg te geven. Deze tijd nodigt je uit om in jouw eigen kracht te gaan staan. Met of zonder hulp van buitenaf. Om jezelf te empoweren.
05. juni 2020
Jouw zuivere waarheid is gekleurd door je opvoeding en de gedachtepatronen die je in je leven hebt ontwikkeld. Je hart kent jouw waarheid, maar het kan re-te-spannend zijn om daar voor te gaan staan. Deze tijd daagt je uit. Ga jij ervoor?

Meer weergeven