Lentekriebels…kun je ze al voelen? Je wilt de ramen en deuren opengooien, de bezem erdoor! Wat betreft je huis ken je dat wel, maar vergeet jezelf niet. Want voorjaarsmoeheid en innerlijke onrust kunnen de weg naar buiten remmen. Als straks de zon weer langer schijnt en de bloemknoppen openbreken, de vogels blij zingen in de ochtendzon…dan wil je fris en vitaal de lente induiken, de wereld omarmen! Dan wil je vol gaan voor het leven dat weer in alles zichtbaar wordt. Toch? Ik wel.

 

In de natuur vind je gelukkig van alles om je hierbij te helpen. Tijdens deze workshop leer je welke kruiden je kunt inzetten voor een heerlijke voorjaarsschoonmaak. Je leert ze herkennen en we kijken naar de werking van een aantal veel voorkomende lentekruiden. Je kunt ze proeven en voelen en ik leg je uit hoe je ze kunt gebruiken. Eind van de workshop weet je hoe je jouw lichaam een natuurlijke boost geeft met kruiden uit jouw eigen tuin.

 

Maar we gaan verder. Want ook op een diepere laag helpen kruiden je met de schoonmaak. In deel twee van de workshop nemen we de kruiden mee in een geleide meditatie. Samen met jouw persoonlijke intentie (die je tijdens de workshop gaat verwoorden) reinig je jezelf van binnenuit. Het doel is heling, inzicht en een opgeruimd en schoon gevoel.

 

Voor wie Voor iedereen die meer wil weten over voorjaarskruiden en de holistische werking ervan.

Je hoeft geen ervaring te hebben met kruiden of meditatie.

Wanneer zaterdag 13 april 2019

Waar Het Yoga Huis, Louise de Colignystraat 11, 7001 GD Doetinchem

Tijd 13:00 – 16:00

Kosten €35,-

 

Aanmelden en betalen via www.hetyogahuis.com/lesrooster 

(met onderstaande knop 'schrijf je nu in' kom je er ook)

Schrijven is een passie van mij. Net als kruiden, de natuur, de cyclus van de dag, het jaar, een leven en vormgeven. Lees hier mijn blogs over mijn wandelingen in de natuur, mijn gesprekken met de natuur en met de kruiden. 

> naar blog

Contact

Als je vragen hebt stuur me dan gerust een e-mail of bel me op 06-42846091.

 

 

Social Media

Volg Kruidenkind ook op Instagram

Chat via Messenger

of deel mijn verhaal via: