Jouw Kinderwens

Het is iets wat je ergens vanbinnen voelt. Plomp gezegd het ‘rammelen’… Daar doe je niet zoveel aan. En dan is het er plots, die kinderwens. De wens is één ding, zwanger worden is een tweede. Er waren tig vriendinnen die de jas maar uit hoefden te doen en ze waren al zwanger. Bij ons liep dat anders. Bij jou (jullie) misschien ook. 

 

Want misschien:

• heb je (nog) geen relatie maar wel een kinderwens. 

• heeft je partner er een ander idee bij (“ja ik wil wel kinderen…een keer”).

• zijn jullie al langere tijd aan het proberen zonder resultaat.

• is het (meerdere keren) misgegaan.

• is er een medische reden dat het niet wil lukken of niet mogelijk is.

• is er een (verborgen) blokkade die eerst opgelost wil worden.

• ben je zwanger (wellicht na lange tijd) en ben je bang om het kwijt te raken.

 

Mijn doel

Wat de reden ook is, welke emotie er ook om de hoek komt kijken…ik kan er voor je zijn. Mijn doel is dat je hoe dan ook de liefde in jezelf gaat terugvinden. Dat je je lichaam weer gaat eerbiedigen. Je intimiteit weer gaat omarmen. Dat je vrede vindt in iedere situatie, iedere uitkomst. Wat ik kan bieden is troost, ruimte voor jou, ondersteuning met behulp van coaching, therapie en het inzetten van geneeskrachtige kruiden. Afhankelijk van de reden kun je met kruiden blokkades verhelpen en de innerlijke balans herstellen. En daarmee de deur openzetten voor het leven. En dat betekent soms een zwangerschap en moederschap. 

 

 

Zwangerschap

En ook als je (joepie!) zwanger bent kun je met behulp van kruiden de eventuele klachten verminderen of verhelpen. Het mag zacht en fijn zijn, zo’n zwangerschap. Kwaaltjes willen iets aangeven, je lichaam wil iets aangeven. Aan jou om het te horen en te helen. Belangrijk is: jij mag zacht zijn voor jezelf.

 

En ik ga graag de thema’s met jou aan die je zwangerschap tegenhouden of die je opgelost wilt hebben vóórdat je moeder wordt. Een mooi moment om jezelf nog even goed op te ruimen zodat je er in liefde en met aandacht kunt zijn voor je kindje. En natuurlijk: voor jezelf.

 

Kom uit je cocon en blijf er niet alleen mee zitten. Stuur mij gerust eerst een e-mail (info@kruidenkind.nl) met je vraag of om af te spreken.