Ik ga mijn hart volgen

 

Het is tijd.

Het was al veel eerder duidelijk dat het mijn roeping is. En het was al eerder mijn intentie om hiermee de nieuwe praktijk te starten op onze nieuwe plek in Zelhem. De naam Kruidenkind zegt het ook eigenlijk al en het resoneerde niet voor niets al jaren door mijn hoofd. Om eerlijk te zijn kon ik het niet eerder opbrengen om persoonlijke redenen die onverwacht het pad doorkruisten. De laatste tijd zijn de tekenen echter steeds helderder geworden. Het is tijd om mijn Hart te volgen en om te gaan doen wat ik allang voor ogen had: het begeleiden van vrouwen die leven met een (nog) onbeantwoorde kinderwens. En natuurlijke en emotionele begeleiding aanbieden aan vrouwen die zwanger zijn. 

 

Laatste kans.

Zoals ik dat van plan was. Maar toen kwam er dus wat tussendoor. Ik kreeg nog een stevige les in loslaten waardoor ik het voor dat moment even … losliet. Onze laatste kans op een tweede kindje, een broertje of zusje, eindigde in een miskraam. Dit hele traject van de wens en de keus om ervoor te gaan tot de uiteindelijke curettage heeft bijna een heel jaar geduurd. Toen was ik er wel even klaar mee. 

 

Vrede.

Het leven liet me gelukkig ook even met rust. Dat wil zeggen: we waren inmiddels verhuisd, ik begon alsnog met de praktijk maar liet het thema zwangerschap varen en een boek over zwangerschap en kruiden bleef op de plank liggen (die draad pak ik ook binnenkort weer op). We zochten de grond weer onder onze voeten en ik zocht en vond vrede met alles wat ik wél heb mogen ontvangen in mijn leven tot nu toe. Want gelukkig mocht ik al eerder, na zeven lange jaren, in diepe dankbaarheid, onze dochter dragen. Mijn verlangen was gehoord en mijn wens was uitgekomen. 

 

En nu vraagt het leven me om de draad, mijn oorspronkelijke intentie, weer op te pakken. Mijn eigen ervaringen helpen mij en daarmee de vrouwen die bij me komen, om de pijn en het verdriet te begrijpen. En ook kan ik vrouwen die zwanger zijn de weg wijzen door de wereld van kwalen en kruiden en bij het loslaten van persoonlijke thema’s vóórdat ze moeder worden. Zoals ik dat zelf o.a. heb mogen doen toen ik een aantal jaren daarvoor burn-out raakte.

 

Ook jij bent welkom.

Mijn werkwijze verandert niet. Ik werk nog steeds met de kracht van kruiden, intuïtieve therapie, coaching, healing, geleide meditaties en andere. Het gaat ook nog steeds om zingeving en bewustwording. En dat betekent ook dat als je niet tot de bovenstaande groep vrouwen behoord, je nog altijd welkom bent in mijn praktijk. Ook als je een man bent. Maar ik wil vindbaar zijn voor de vrouwen die hier wél mee te maken hebben. Vandaar deze duidelijke keus. Dus...als je haar kent, stuur haar dan gerust deze link door.

 

De komende tijd staan voor mij in het teken van het bereiken van deze vrouwen. En daar mag je me heel graag mee helpen door mensen te wijzen op mijn praktijk, website en Facebook/Instagram pagina's. 

 

Met dank.

Cindy